Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Kunstzinnige expressie

Opgestegen Meesters - Paul de Venetiaan

Kunstzinnige expressie

Deze kaart betekent dat je kunstzinnige kwaliteiten grote behoefte hebben om tot expressie te komen. Je hebt verborgen talenten die nog liggen te slapen.

Deze opgesloten energie kan tot gevolg hebben dat je je moe voelt, rusteloos en gespannen. Ook al heb je het gevoel dat je artistieke vaardigheden ruw zijn en onderontwikkeld: deze hebben een uitlaatklep nodig.

Neem vandaag eens de tijd om te tekenen, schilderen, muziek maken, muziek luisteren of schrijven. Breng je ware gevoelens tot uitdrukking. Door dit te doen ontdek je de sleutel voor de zin van je leven en voor je ideale carriere!

Extra betekenissen

  • Neem lessen om een nieuwe kunstzinnige expressie te leren

  • Één van je dierbaren is een kunstenaar

  • Druk je ware gevoelens uit

  • Je levensdoel impliceert een kunstzinnige uitdrukking zoals schrijven of het spelen van muziek.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen