Orakels.net
Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Visioen zoeken

Visioen zoeken - Zoeken / Vinden

Visioen zoeken

Hoog op Heilige Berg, Het uitzicht onbeperkt, Komt helderheid van visie Opnieuw als naar ons toe. Het Grote Mysterie Vereert onze Dromen Met zinvolle leiding En Medicijnbondgenoten.

De kaart van de Zoektocht naar een Visioen spreekt over een tijd van nieuwe richtingen of over het versterken van het huidige pad, met als basis persoonlijke waarheid. Soms is het om deze waarheid te vinden noodzakelijk de Stilte Binnen te Gaan en persoonlijke verwarring te verwijderen. Op andere momenten is het noodzakelijk om daadwerkelijk een Zoektocht naar een Visioen te maken. Deze kaart verteld je dat je levensloop met behulp van een visioen opgehelderd dient te worden. Het is nu tijd om hulp te vragen van de Bondgenoten en/of Voorouders, zodat je keuzes versterkt zullen worden met hun wijsheid en steun. Waar het om gaat, is het zoeken naar je persoonlijke antwoorden. Vertrouwen op deze gevoelens en ernaar handelen is de manier om de waarheid te vinden. Om dit te volbrengen moet je verwarring en twijfel loslaten, en dan verdergaan door toe te staan dat je waarheid te voorschijn komt. Denk eraan: als je zoekt, vraag je om antwoorden; wees bereid de waarheid te aanvaarden en te erkennen wanneer deze naar je toekomt. Erkenning en aanvaarding gaan altijd vooraf aan innerlijk weten.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen