Orakels.net

Dagleggingen

Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Schild van het noorden

Schild van het noorden - Wijsheid / Dankbaarheid

Schild van het noorden

Schild van het Noorden Heilige plaats van de Oudsten Met dankbaarheid zing ik je lof. Heilige Buffel Wit als een sneeuwjacht, Houd mijn hart vast Tot het einde van mijn leven.

Er komt een bepaald soort van wijsheid je kant op als je de kaart van het Schild van het Noorden hebt gekozen. Er wordt nu van je gevraagd je dankbaarheid voor deze nieuwe inzichten te tonen om door te gaan met je groeiproces. Wijsheid is ťťn manier waarop je kunt ervaren wat de natuurlijke orde van het universum is en hoe deze op je leven van toepassing is. Wijsheid is een innerlijk weten dat niet verhandeld, verkocht of van je gestolen kan worden. Weten is waarheid die je in je leven ervaren hebt. Het Schild van het Noorden vertelt je dat je een les hebt geleerd en dat je er een Zelfgevoel uitgehaald hebt dat je gedurende de rest van je leven van dienst zal zijn. De succesrijke voltooiing van deze les zou door dankgebeden gemarkeerd of met dankbaarheid aanvaard moeten worden. Als je dat doet, zul je de cirkel van de Heilige Hoepel rond hebben gemaakt en de bron van de wijsheid hebben geŽerd. Denk erom dat het geschenk van wijsheid zich in het hart van de ontvanger bevindt en daar blijft leven zolang het als een zegening geŽerd wordt.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen