Orakels.net
Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Rooksignalen

Rooksignalen - Bedoeling

Rooksignalen

Heilige Hemeltaal, Jij die woont waar Arend vliegt, Spreek alsjeblieft tot mij. Geesten kan ik zien In de vorm van Wolkenvolk Dat uit het Vuur verschijnt. Heilige rook, je zegt me M'n verlangens te zijn. Laat me richting hemel gaan Met een hart zo trouw Dat het vliegt als Arend En kan zijn bij jou.

De Rooksignalen die jouw kant op worden gestuurd, vragen om helderheid van bedoeling. Als de zin of de richting van je leven troebel is geworden, is het nu tijd om te zijn wie je bent. De signalen die je naar anderen uitzendt, leveren je misschien ongewilde aandacht op Kijk goed naar wat je uitzendt, en richt je op, zodat je het soort ervaringen en mensen aantrekt dat je in je Heilige Ruimte wilt hebben. Een tweede boodschap krijg je van de Wereld van de Geesten. Deze herinnert je eraan dat als het je aan richting ontbreekt of als je niet goed weet wat je behoeften zijn, de Bondgenoten je niet kunnen helpen met die vragen. Helderheid van bedoeling brengt beloningen op alle niveaus mee en zal je groeiproces versnellen. Besteed aandacht aan en maak gebruik van de kracht van je bedoelingen. Je hebt de strijd al half gewonnen wanneer je heldere bedoelingen de barrières omvergooien die je tegen besluitvaardig handelen had opgeworpen.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen