Orakels.net
Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Raadsvuur

Raadsvuur - Beslissingen

Raadsvuur

Oudsten bijeen, Het vuur van wijsheidslicht. Woorden... Beslissingen... Besluiten... de hele nacht door.

Als je aan het wauwelen bent geweest over wat je toch moet doen, dringt de Raadsvuurkaart erop aan dat je een beslissing neemt. Er kan geen sprake zijn van een sprong voorwaarts als je niet beslist welk pad uit het moeras en naar de wouden zal leiden. Er is moed voor nodig om veranderingen in je leven aan te brengen, en alle veranderingen moeten met beslissingen beginnen. Doe het en kijk niet om. Het leven wacht je in al zijn schoonheid. Als de beslissing van een ander je in een netelige positie heeft gebracht, neem dan zelf nieuwe beslissingen. Je hoeft jouw beslissingen niet te baseren op die van een ander. Overweeg alle mogelijkheden en overweeg ook hoe jouw beslissingen anderen zullen be´nvloeden, en wees dan moedig genoeg om te handelen. Vind je waarheid en houd eraan vast.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen