Orakels.net
Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Pow wow

Pow wow - Delen / Bezieling

Pow wow

Allemaal tipi's Overal een vriend Verhaal na verhaal Wordt hier verteld. Een deken voor een mandje Een paard als prijs Wedloop en dansen Totdat de zon opkomt. Uitwisseling van goedheid Die ieder lid heeft Maakt dat de hartsnaar Van ons volk beeft.

Als de Sprekende Trommen een Pow-Wow hebben aangekondigd, zul je met gelijkgestemde anderen moeten samenkomen om ideeŽn uit te wisselen. Je zult gemakkelijker bezieling in een bepaald aspect van je leven vinden als je gebruikt maakt van een ondersteuningssysteem, en merkt welk soort steun je bij anderen kunt vinden. De Pow-Wow kaart markeert een tijd waarin je om steun dient te vragen. Het kan zijn dat je hulp nodig hebt, of gewoon een vriend(in) die als klankbord kan fungeren. Je focus zal helderder worden, en een paar bemoedigende woorden kunnen net het zetje vormen dat je nodig hebt. De bezieling zit in jou, en spreekt over de tijd die juist aan de geboorte voorafgaat. Waaraan je op dit moment ook het leven schenkt, het zou gemakkelijker kunnen gaan als je vrienden om je heen verzamelt om je de noodzakelijke steun te geven.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen