Orakels.net
Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Peyote ceremonie

Peyote ceremonie - Nieuwe vermogens

Peyote ceremonie

Toen de geest van het volk werd gebroken, Toen de Buffel niet langer rondzwierf, Toen al ons land werd afgenomen En wij geen thuis meer hadden, Toonde Watervogel ons De nieuwe vermogens Van de werelden in onszelf En gaf ons nieuwe hoop.

Als de Watervogel jouw kant is opgevlogen en je de Peyoteceremoniekaart heeft gebracht, wordt er van je gevraagd je onsterfelijke ziel te erkennen. Kijk naar de kier in het universum als je achter nieuwe manieren wilt komen om de bekwaamheden te ontwikkelen die je groei kunnen bevorderen. Laat alle ontkenning vallen, die je ervan afhoudt om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, en benut de talenten die je hebt ten volle. De Peyotecermoniekaart waarschuwt je dat er nu gelegenheid is om het Zelf te ontdekken en om tot expansieve groei te komen. Je bent nooit zo beperkt als je zelf denkt. De bronnen van het ware Zelf zijn vol potentieel. Het overwinnen van in de geest gecreŽerde beperking zal je in staat stellen deze nieuwe vermogens te ontdekken en te weten dat alle doelen mogelijk zijn. Denk eraan dat het besluit om je angsten te lijf te gaan het begin van het Heilig Pad is.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen