Orakels.net
Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Oorlogsveren

Oorlogsveren - Vooruitgang

Oorlogsveren

Hoofdtooi van de Krijgerclan, Eer heb je verdiend. Arendsveren Trots idee Moed heb je geleerd. Leer ons over aanvallen En oprukken naar rechts. Bouw nu uit, Groot Raadsvuur, Wijsheid waar en echt.

Als de oorlogsveren vandaag in je kaarten verschenen zijn, is het tijd om op te rukken. Verspil je energie niet door op je schreden terug te keren of in neerslachtigheid te blijven steken. Je bent nu in staat de volgende stap op het Heilig Pad te zetten. Net zoals een Hoofd dat Oorlogsveren draagt, heb je het recht verworven om het volgende stel levensgeheimen te leren. Pak je medicijnbuidel en alle krachten die deze vertegenwoordigt, en storm voorwaarts. De vooruitgang kan elk niveau betreffen. Je spirituele, lichamelijke, mentale en emotionele heling worden met behulp van levenservaring begrepen. Je kunt nu je bestemming tegemoet treden met alle door jou verdiende veren die je overwinningen uit het verleden markeren, en je kunt de bestemming die je hebt uitgekozen voor je zien oprijzen. Je kracht is groot, en zal de vorderingen toestaan die je momenteel moet maken.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen