Orakels.net
Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Medicijnwiel

Medicijnwiel - Cycli / Beweging

Medicijnwiel

Stenen begrenzen Heilige Ruimte, De hoepel des levens wordt heel, Adelaar, Prairiewolf, Beer, kom zing, Doe mee met grote Witte Buffel.

De Medicijnwielkaart voorspelt een tijd van cycli en/of beweging. Er wordt van je gevraagd dat je opmerkt welke fase van de cyclus je momenteel doormaakt. Gaat het om het begin (tijd van schepping, groei) en om de ontwikkeling van een cyclus, of het einde ervan? Hoe je kijkt naar waar je bent, zal je helpen opheldering te krijgen over wat je vervolgens moet doen. Aan alle terugtrekking, aarzeling of stilstand is nu een einde gekomen. Met deze kaart wordt je ervan op de hoogte gesteld dat de stagnatie voorbij is en dat nieuw begin in het heden wortel heeft geschoten. Raak niet gevangen in oude patronen. Merk op welke richting op het medicijnwiel je zal helpen om je voorwaarts te bewegen, en pas deze les op je leven toe. Je keuzes zijn: verlichting en helderheid (Oosten), trouw en nederigheid (Zuiden), introspectie en doelstellingen ( Westen), of wijsheid en dankbaarheid (Noorden). Het is nu tijd om voor jezelf uit te maken welke soort beweging het Wiel draaiende zal houden. In al deze gevallen verzekerd het Medicijnwiel je ervan dat het leven voortgaat. De kwaliteit van de nieuwe cyclus hangt van jou af, van je handelingen en je houdingen ten opzichte van groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen