Orakels.net
Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Medicijnkom

Medicijnkom - Heling

Medicijnkom

Medicijnkom van genezing, Van Visioenen, dromen, en wat duurt, Voorbij de Leegte van tijd en ruimte Zorg jij voor heling van elk ras. Voor zieners en helers brengt het water van jou Oude wijsheid, opnieuw verteld. Voor Zoekers en mensen in nood, Ben je balsem voor hun pijn.

Als je vandaag de Medicijnkomkaart koos, ligt er heling aan de horizon. Dit kan spirituele, mentale, emotionele of lichamelijke heling zijn. Besteed aandacht aan de gebeurtenissen in je leven, en erken de helingen die zich manifesteren met dankbaarheid. De stappen naar heelheid worden vaak gemarkeerd door het vrijkomen van kleine beetjes heling, en kunnen vaak over het hoofd worden gezien. Word je bewust van veranderingen in houding of van een nieuw gevoel van welbevinden, en je zult de heling begrijpen terwijl ze zich manifesteert. Op deze manier help je je toekomst, voorbij de Leegte, om je in het heden te helen. In al deze gevallen spreekt de Medicijnkom over Goede Kracht. Deze wordt je aangeboden. Je huidige taak is haar te vinden en te gebruiken om het Zelf te helen of een ander te helpen.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen