Orakels.net
Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Maantent

Maantent - Afzondering

Maantent

Maantent, plaats van ontvangen, Tijd om naar binnen te gaan, Eerbied voor lichaamscycli, Het Leven wordt vernieuwd. Retraite in de stilte, Heilige Zwarte Tent van het Westen, Groot meisje en Grootmoeder, Moeder Aarde geeft jullie rust.

De Maantentkaart spreekt over afzondering. Gun jezelf rust. Jouw invloed kan op dit moment niet worden gevoeld omdat je je eigen energie moet aanvullen. Dit is in zekere zin een onvruchtbare tijd, omdat je alleen moet zijn en voor je verandering jezelf eens moet eren. Terugtrekken is geen daad van zwakheid: het is een daad van kracht. Zonder afzondering kan de toekomst gaan vaste grond in het heden krijgen. Onthoudt dat je je door nu uit te rusten voorbereidt op een tijd van vruchtbare actie. Door nu alleen te zijn ben je in staat ongestoord de dingen te doen die je vreugde schenken. Denk eraan dat er wonderen kunnen gebeuren wanneer je uitrust, en sta jezelf toe rustig naar je nieuwe startblok te gaan.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen