Orakels.net
Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Kracht van vuur

Kracht van vuur - Hartstocht / Spontaniteit

Kracht van vuur

Heilig Vuur hier in ons, Plek van eeuwige vlam, Brand de barričres weg In Groot Mysteries naam. Leer ons warmte en goedheid, De liefde van Grootvader Zon, Die elk verschil laat smelten En ons tot eenheid maakt.

Als de Kracht van Vuur vandaag in je kaarten is verschenen, wordt er van je gevraagd het innerlijk Vuur te erkennen. Je spontaneďteit voor het leven hangt af van de mate waarin je met het Vuur in verbinding staat. Je kunt je hartstocht voor het leven ondersteunen door alle Goede Kracht die in je leven aanwezig is te erkennen. Je vermogen om avontuur en opwinding te creëren komt voort uit je bereidheid jezelf plezier en vreugde te verschaffen. Al wat nodig is om de hartstocht te laten duren, is besluiten dat je waardevol bent, en voortgaat. Indien je hartstocht op het lichamelijke vlak veroordeelt, zou het tijd kunnen zijn je oordelen aan de kant te schuiven. Alle levensdaden zijn heilig, wanneer er op eerbiedige wijze mee wordt omgegaan. Oude angsten voor intimiteit of binding kunnen beperkingen voor relaties vormen. Als dit voor jou van toepassing is, ruim de angst dan op. Als de angst vertrekt, zal ook de kou van vroegere pijn vertrekken, en zul je gereed zijn voor toekomstige relaties die meer de moeite waard zijn. In al deze gevallen dringt de Kracht van Vuur erop aan ons innerlijk Vuur te gebruiken om ons leven met energie bij te vullen. Deze energie komt voort uit de hartstochtelijke lichamelijkheid van Moeder Aarde, en de spontane liefde van Grootvader Zon. Wanneer we evenwichtig zijn, wakkert deze Goddelijke Vereniging ons natuurlijk verlangen aan om het leven te ervaren. Als je al spontaan bent, ga dan zo door.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen