Orakels.net
Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Kokopelli

Kokopelli - Vruchtbaarheid

Kokopelli

Kokopelli, speel voor mij, Opdat mijn hartje zingt, Geheimnisvolle toverfluit, Een mooie droom weerklinkt. Lied van Aztlan Vruchtbaar Vuur Ravijnen van mijn geest, Heilige eenheid, Hart tot Hart, Het Goddelijke spreekt.

Als Kokopelli je met zijn magische fluit heeft gelokt, is het tijd om naar zijn wijsje te luisteren. Dit wijsje gaat over vruchtbaarheid. Er wordt van je gevraagd je talenten te gebruiken om vruchtbaarheid op een bepaald gebied van je leven te scheppen. Als de dingen maar langzaam zijn gegaan, zegt het wijsje van Kokopelli dat wat het ook is dat je nu wilt planten, zeer vruchtbaar voor je zal zijn. Zaadjes voor de toekomst planten is inspannend, dus het is nu tijd om je vaardigheid en innerlijke hulpbronnen aan te wenden om van de magie gebruik te maken. Als er een project is waar je aan wilt beginnen, of een idee dat je verder wilt uitwerken, dan kon de timing niet beter zijn. Ga alle oude beperkende ideeŽn uit de weg en beweeg je voorwaarts! Nu is het de tijd - de macht is aan jou!

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen