Orakels.net
Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Heyoka

Heyoka - Humor / Tegenstellingen

Heyoka

Aho Heyokah! Maak dat ik lach om opnieuw mens te zijn. Stel me in staat m'n kromme pad En de Bedrieger als vrienden te zien. Aho Heyokah! Wat ben je tegendraads, Toch zorg je dat ik leer. Aho Heyokah! Je houdt me voor de gek, Maar ik jou de volgende keer!

Als de Bedrieger aan je horizon verschenen is, staat je een hoop gelach te wachten. Je doet waarschijnlijk precies het tegenovergestelde van wat je zou moeten doen, en staat op het punt eraan kapot te gaan. Houd ermee op je creatieve energie weg te laten lekken naar de problemen of de drama's van andere mensen. Wees niet meer zo ernstig, en laat een glimlach doorbreken, of Prairiewolf komt je dromen pesten. Denk eraan dat je sommige dagen de brandkraan bent en sommige dagen de Hond. Dat geldt voor iedereen, raak dus niet gedeprimeerd wanneer er op je gepiesd wordt. Van lachen of van tegenstellingen leren kan leuk zijn. De grondtoon van de Heyokah-kaart is dat je je ernst zou moeten loslaten en zou moeten beginnen om het heilige met het oneerbiedige in evenwicht te brengen. Als je alleen maar koppig bent, kan het tijd zijn om een tegendraadse les te creŽren waardoor je gedwongen wordt in de lach te schieten of te glimlachen, of die je met een list ertoe verleidt de kier in het universum in te gaan om erachter te komen wat werkelijk belangrijk is!

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen