Orakels.net
Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Heilige ruimte

Heilige ruimte - Eerbied

Heilige ruimte

Groot Mysterie, Jij kunt me leren eren De wetten van Heilige Ruimte, De gebruiken en Tradities Van elke overtuiging en ras. Groot Mysterie, Jij kunt me leren eren De talenten die ik heb, En me in andermans huis Eerbiedig te gedragen. Groot Mysterie, Leer het kind in mij Het deel van Heilig Mysterie Dat in elke ruimte wordt gevonden Met gratie te aanvaarden.

De Heilige-Ruimtekaart dringt aan op eerbied voor de bezittingen, ideeŽn, huizen en persoonlijkheid van anderen. Ze dringt er ook op aan dat je eerbied voor het Zelf eist. Baken je territorium af. Respecteer jezelf, zodat anderen de weerspiegeling daarvan in zichzelf zien en in hoe ze met je omgaan. Wees bereid nee te zeggen. Heilige Ruimte betekent dat je je lichaam, gevoelens en bezittingen als heilig beschouwt, en anderen niet zult toestaan daar misbruik van te maken. Nodig alleen hen in je Heilige Ruimte uit die dit verdienen. De manier waarop je jezelf behandelt, bepaalt hoe andere mensen je behandelen. In al deze gevallen bepaalt de eerbied die je jezelf en andere levensvormen betoont, hoe je betrekkingen met de Planetaire Familie zijn. Als je anderen toestaat in jouw Heilige Ruimte destructief te zijn, ben je op een bepaald niveau niet flink genoeg om niet aardig gevonden te worden. Het is niet belangrijk om door anderen aardig gevonden te worden, het is belangrijk om met jezelf te kunnen leven. Geluk begint vanbinnen.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen