Orakels.net

Dagleggingen

Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Droomtijd

Droomtijd - Onbeperkte visie

Droomtijd

Droomtijd leert ons andere rijken, Die bestaan in het geheel, Dubbelganger dwaalt nu hier, Uitweg voor de ziel Heilige Ruimte aanraken Door het Melkwegstelsel heen, Reizen naar een verre ster En nacht met dag verbinden.

Als de Droomtijd je geroepen heeft, wordt er van je gevraagd met onbeperkte visie te zien. Wrijf het stof uit je ogen, en besteed aandacht aan de boodschappen die je uit het parallelle universum ontvangt. Onze wereld is zwanger van mogelijkheden. Alle tijd is nu. Je bent een medeschepper in de Twee Werelden; als je erom vraagt, zul je onbeperkt kunnen zien en weten. Dit visioen kan in een droom van de slaaptijd tot je komen, of als je buiten je lichaam Reist. Het zal je het inzicht geven dat je op dit moment nodig hebt. Onbeperkte visie stelt de zoeker in staat om door de sluier van onwetendheid te breken en tot een innerlijk weten te komen. In al deze gevallen markeert deze kaart een tijd waarin je waarheid op alle niveaus van de Schepping gaat zien. Je krijgt nu het vermogen geschonken om voorbij de aanvaarde werkelijkheid te gaan. De cocon is open, vertrouw op jezelf, op je Bondgenoten en op je Kracht. Je kunt nu gaan vliegen.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen