Orakels.net
Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Draagwieg

Draagwieg - Vermogen tot antwoorden

Draagwieg

Draagwieg van de Schepping, Behoed dit kind voor kwaad.

Draagwieg zegt dat de rugzak die je draagt je toekomst is. Als je er invloed op wilt uitoefenen, moet je er nu op antwoorden. Wat je situatie ook is, nu moet het vermogen om te antwoorden in stelling worden gebracht. De Krijgerkant van je natuur beschikt over de moed die je nodig hebt. Ga niet zitten wachten totdat iemand anders iets doet. Gebruik je creativiteit, spreek je waarheid, en reageer. Je wordt eraan herinnerd dat het jouw verantwoordelijkheid is om je eigen antwoorden te vinden en ernaar te handelen. Het maakt niet uit of het om een vroegere, huidige of toekomstige uitdaging gaat. Je kunt zo antwoorden, dat je groei erdoor bevorderd wordt. Kijk hoe je je persoonlijke Kracht kunt gebruiken om op de situatie te antwoorden, en hoe je daardoor zult groeien. Het vermogen heb je, herken het dus nu in het Zelf, en pas het toe.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen