Orakels.net
Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Dood van de sjamaan

Dood van de sjamaan - Dood en wedergeboorte

Dood van de sjamaan

Grootvader, Ik vraag om de dood Van die delen van mij, Die niet willen horen Of de waarheid spreken, Die te blind zijn om te zien. Grootvader, Schenk me opnieuw het leven Met liefde als mijn gids, Waarheid en Schoonheid als mijn pad, Zonder iets te verbergen.

Met de keuze van de Dood-van-de-Sjamaankaart word je ervan op de hoogte gebracht dat er een doodscyclus of einde gaande is. Voordat de wedergeboorte zich kan voordoen, moet er worden gekeken naar de gewoonte, houding, relatie, of deel van het Zelf dat stervend is. Ondersteun dit proces door bewust toe te staan dat het oude verwijderd wordt. Laat los, en maak vervolgens ruimte voor de nieuwe levenscyclus. Vergeet niet dat je wanneer je bereid bent je oude identiteiten te laten sterven, vruchtbare grond voor nieuwe avonturen creŽert. Wanneer je de oude patronen waardig laat sterven, is de cyclus van wedergeboorte altijd vol beloften en groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen