Orakels.net

Dagleggingen

Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Beschilderd-gezicht

Beschilderd-gezicht - Overwinning

Beschilderd-gezicht

Mijn woorden en mijn daden, Ik heb ze steeds geŽerd, Overwinning is voor allen, Als men er iets van leert. De mensheid die verheugd zich! De buit van een Succes is: Harmonie en evenwicht, Wereldvrede en het Licht.

De oorlogskreet heeft weerklonken en de overwinning is zeker als je de kaart van dappere daden hebt gekregen. Je wordt ervan op de hoogte gebracht dat er een persoonlijke overwinning in de maak is. Je hebt misschien de zege behaald op een oude uitdaging, of een tegenstander overwonnen, dus nu is het de tijd om je overwinning met anderen te delen. Of de overwinning nu spiritueel van aard is of bestaat uit iets winnen in de loterij, dat maakt geen verschil. Je moet nu jezelf eer bewijzen en dankbaar voor deze zegening zijn. Dappere Daden stelt de goede afloop van voorwaartse beweging voor en van de erkenning van juist handelen. Je bent jezelf trouw gebleven en wordt beloond omdat je op het Heilig Pad bent gebleven. Gefeliciteerd! Overwinning smaakt zoet, maar nog zoeter wanneer de buit wordt gedeeld met degenen om wie je geeft. Deel de vreugde van je Succes met hen die je graag zien winnen. Denk eraan: Krijgers die Dappere Daden Telden, zorgden altijd voor degenen die achterbleven: ouden en zwakken. MateriŽle overwinningen die met anderen worden gedeeld, brengen nog meer eer mee en leveren hun die bereid zijn te Geven een extra Succesveer op.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen