Orakels.net
Home Orakelkaarten Moeder Aarde Kaarten Beschilderd gezicht

Beschilderd gezicht - Zelfexpressie

Beschilderd gezicht

Beschilderd Gezicht drukt uit wat binnen in me leeft, Niet m'n neus of m'n ogen, de delen die anderen zien. M'n gevoelens en m'n Kracht zijn in verf neergezet, Groot Mysterie gaf de kleur waarmee Hij mij ook schiep.

Het Beschilderd Gezicht spreekt over zelfexpressie. Het vertelt je je creativiteit te gebruiken om je gevoelens, talenten of verlangens te uiten. Altijd uitdrukken wie en wat je bent is zowel helend als produktief. Naarmate je veranderd en groeit, kun je de behoefte gaan voelen de manier waarop anderen jou waarnemen te veranderen. Het kan zijn dat het tijd is om je uiterlijk, houdingen, en activiteiten te veranderen, zodat ze passen bij de nieuwe jij. Het wezenlijke is dat deze kaart van je vraagt vrijmoedig te gaan spreken en anderen je Kracht te laten zien. Op die manier bied je anderen die behoefte aan jouw talenten kunnen hebben, een geschenk aan. Ontken niet hoe je je voelt, wat je denkt of wat je de wereld te bieden hebt. Het is nu tijd om in waarheid en met gratie de Kracht van het Zelf te voorschijn te laten komen. Je zult nooit je gezicht verliezen wanneer je het ware Zelf minus de eigendunk toont.

Moeder Aarde Kaarten kopen?

Moeder Aarde Kaarten
Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, door Jamie Sams en Linda Childers, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Moeder Aarde Kaarten kopen