Orakels.net
Home Inspiratiekaarten Gelukkig zijn moet je durven

Gelukkig zijn moet je durven

Deze 52 inspiratiekaarten van Rosalinda Weel bevatten motiverende en inspirerende quotes die je kunnen helpen om je gelukgsgevoel te vergroten. Je kunt ze op allerlei manieren gebruiken: zowel thuis als op het werk, tijdens je studie, lessen, als start of afsluiting van je dag.

Trek een inspiratiekaart, lees de betekenis en laat je erdoor inspireren!

De verschillende inspiratiekaarten van 'Gelukkig zijn moet je durven'

Gelukkig zijn moet je durven Durven? ja, durven! Als je iets wilt ... Gelukkig zijn moet je durven »
Geluk is een glimlach van je hart Echt geluk zit diep vanbinnen en heef... Geluk is een glimlach van je hart »
In de stilte hoor je de fluisteringen van je hart Soms staat ons hoofd zo hard aan, dat... In de stilte hoor je de fluisteringen van je hart »
Doe vandaag iets waar je hart blij van wordt Waar word jij blij van? Waarbij voel ... Doe vandaag iets waar je hart blij van wordt »
Verander moet in moed en durf je hart te volgen Hoor jij het jezelf ook zeggen? 'Ik m... Verander moet in moed en durf je hart te volgen »
Waarvoor wil jij vandaag dankjewel zeggen? Waar, wanneer en onder welke omstandi... Waarvoor wil jij vandaag dankjewel zeggen? »
Vergeet niet te kijken naar wat er wel is Schenk jij onbewust te veel aandacht ... Vergeet niet te kijken naar wat er wel is »
Geluk is een rekensom. Om het te vermenigvuldigen moet je het delen Geluk is geen simpel optelsommetje va... Geluk is een rekensom. Om het te vermenigvuldigen moet je het delen »
Ook in de regen kun je dansen Regent het buiten? Of vanbinnen? Het ... Ook in de regen kun je dansen »
Niet op alles heb je invloed. Wel op de manier waarop je ermee omgaat Hoezeer we ook alles zo veel mogelijk... Niet op alles heb je invloed. Wel op de manier waarop je ermee omgaat »
Grootsheid zit in de kleine dingen Onbewust kun je vaak streven naar gro... Grootsheid zit in de kleine dingen »
Geluk is samen zijn Gewoon samen zijn kan al gelukkig mak... Geluk is samen zijn »
Geef je zorgen mee aan de wind Je zorgen maken is als lopen met een ... Geef je zorgen mee aan de wind »
Je hoeft niet alles te hebben waar je van houdt om te houden van wat je nu hebt Er is niet zoiets als een perfect lev... Je hoeft niet alles te hebben waar je van houdt om te houden van wat je nu hebt »
De mooiste dingen in het leven zie je niet met je ogen maar met je hart Vanuit je hart naar dingen kijken is ... De mooiste dingen in het leven zie je niet met je ogen maar met je hart »
Elk einde is een nieuw begin Als iets eindigt, is dit vaak ook het... Elk einde is een nieuw begin »
Niet gisteren, niet morgen, maar nu Stel je het veel te vaak uit om je dr... Niet gisteren, niet morgen, maar nu »
Wat zou je wel doen als je niet angstig zou zijn? Soms voet je diep vanbinnen wat je te... Wat zou je wel doen als je niet angstig zou zijn? »
Het enige wat je hoeft te worden is jezelf Wat de een gelukkig maakt, hoeft de a... Het enige wat je hoeft te worden is jezelf »
Van loslaten word je sterker Een boom laat oude blaadjes los, omda... Van loslaten word je sterker »
Soms moet je veranderen om jezelf te blijven In hoeverre ben je jezelf in de dinge... Soms moet je veranderen om jezelf te blijven »
Als je begint met durven eindig je met kunnen Er is altijd een eerste stap die gema... Als je begint met durven eindig je met kunnen »
Liever gelukkig met niets dan ongelukkig met alles Soms is geluk een kwestie van mindset... Liever gelukkig met niets dan ongelukkig met alles »
Iemand anders vergeven doe je in eerste instantie voor jezelf Het klinkt misschien tegenstrijdig, m... Iemand anders vergeven doe je in eerste instantie voor jezelf »
Overgave = acceptatie + verandering Soms lopen de dingen anders dan verwa... Overgave = acceptatie + verandering »
Als je in jezelf gelooft, hoef je jezelf niet te bewijzen De kracht van geloven in jezelf, jouw... Als je in jezelf gelooft, hoef je jezelf niet te bewijzen »
Geluk is... van je passie je beroep maken en/of je beroep met passie doen Als je je hart durft te volgen in de ... Geluk is... van je passie je beroep maken en/of je beroep met passie doen »
Van kleineren word je niet groter Van kleineren, van zowel anderen als ... Van kleineren word je niet groter »
Alleen een open hart kan een droom vangen Vind je je het moeilijk om te voelen ... Alleen een open hart kan een droom vangen »
Geef jezelf de ruimte Hoe ziet jouw agenda eruit? Is alles ... Geef jezelf de ruimte »
Gelukkig zijn is de vrijheid voelen om altijd een nieuwe keuze te mogen maken Vrijheid is de ruimte voelen om altij... Gelukkig zijn is de vrijheid voelen om altijd een nieuwe keuze te mogen maken »
Loslaten is vertrouwen voelen in nieuwe mogelijkheden Blijven vasthouden aan iets wat niet ... Loslaten is vertrouwen voelen in nieuwe mogelijkheden »
Leg de lat niet te hoog, ander ga je eraan onderdoor Ambitieus zijn, doorzetten en hard we... Leg de lat niet te hoog, ander ga je eraan onderdoor »
Verwacht het onverwachte Het bewust zijn van onze wensen en dr... Verwacht het onverwachte »
Lach! Het is belangrijk om jezelf en het le... Lach! »
Wat zijn jouw unieke talenten? Jouw unieke eigenschappen? Jij bent geboren met unieke eigenscha... Wat zijn jouw unieke talenten? Jouw unieke eigenschappen? »
Het mooiste licht komt uit je hart In het leven maken we zowel mooie als... Het mooiste licht komt uit je hart »
Doe iets omdat je het graag doet, niet om het eindresultaat Doe jij de dingen die je nu doet omda... Doe iets omdat je het graag doet, niet om het eindresultaat »
Durf jij te voelen wat je diepste wensen zijn? Wat jij wenst, kan in verschillende f... Durf jij te voelen wat je diepste wensen zijn? »
Geef met liefde en ontvang in dankbaarheid Wit je meer liefdevolle energie in je... Geef met liefde en ontvang in dankbaarheid »
Hoe kan ik helpen? Bevind jij je weleens in een situatie... Hoe kan ik helpen? »
Adem is de bron van creatie Sta je op het punt om iets nieuws te ... Adem is de bron van creatie »
Ook al is het moment zelf niet perfect, je kunt wel een moment perfect gelukkig zijn Het leven is geen perfecte film waari... Ook al is het moment zelf niet perfect, je kunt wel een moment perfect gelukkig zijn »
Zet de boel eens op zijn kop Alles wat je op dezelfde manier doet,... Zet de boel eens op zijn kop »
Een knuffel maakt gelukkig! Een gelukkig moment kun je zo eenvoud... Een knuffel maakt gelukkig! »
Het jonge kind in jou is de oudste en meest wijze persoon in jezelf Volwassenheid is een natuurlijke ontw... Het jonge kind in jou is de oudste en meest wijze persoon in jezelf »
Geluk is...dankbaar zijn voor je vrienden in je leven Of je er nu veel hebt of weinig, dank... Geluk is...dankbaar zijn voor je vrienden in je leven »
Laat los wat er was - accepteer wat er is - heb vertrouwen in wat zal zijn Lang vasthouden aan het verleden kan ... Laat los wat er was - accepteer wat er is - heb vertrouwen in wat zal zijn »
Zowel tegenslagen als successen helpen ons bij het vinden van geluk in ons leven Niet alleen de successen vormen ons i... Zowel tegenslagen als successen helpen ons bij het vinden van geluk in ons leven »
De comfortzone is veilig, maar er groeit niets Wil je jezelf graag verder ontwikkele... De comfortzone is veilig, maar er groeit niets »
Vertrouwen is de eerste stap zetten, ook al zie je het hele pad nog niet Als je voor een nieuw begin staat, ku... Vertrouwen is de eerste stap zetten, ook al zie je het hele pad nog niet »
Het antwoord is liefde Met welke vraag je ook zit, het antwo... Het antwoord is liefde »